راهنمای دریافت ویزای فرانسه

فرانسه پرطرفدارترین کشور قاره اروپا از نظر صنعت توریسم است. قبل از سفر به فرانسه، باید ویزای فرانسه را بگیرید. مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه، محل سفارت فرانسه در تهران و هزینه اخذ ویزای فرانسه از بخش‌های این مقاله برای مطالعه هستند.

راهنمای دریافت ویزای فرانسه

فرانسه یکی از بهترین کشورهایی است که به شما توصیه می‌کنیم با تور فرانسه به سراغ آن بروید و یک سفر لوکس را تجربه نمایید.

آدرس سفارت فرانسه در تهران

برای مراجعه به سفارت فرانسه باید به خیابان نوفل لوشاتلو پلاک 64-66 بروید. روزهای کاری سفارت فرانسه یکشنبه تا پنجشنبه است.

مراحل اخذ ویزای فرانسه

بخش تحویل مدارک سفارت فرانسه از روز یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 تا 11:30 باز می‌باشد. بخش تحویل پاسپورت شنبه تا چهارشنبه از ساعت 14 تا 15 خدمات ارائه می‌کند.

برای گرفت وقت سفارت فرانسه می توانید از طریق ارسال ایمیل به سفارت این کار را انجام بدهید. برای این کار، اول فرم تنظیم وقت سفارت را پر نمایید و بعد آن را با ایمیل ارسال کنید تا سفارت فرانسه برای شما زمان تعیین کند. وقت گرفتن هزینه ای نداشته، در هنگام مراجعه حضوری نباید وسایلی مانند سلاح گرم، اجسام تیز، فندک، گاز اشک آور و دوربین به همراه داشته باشید.

هزینه صدور ویزا فرانسه

اگر می خواهید ویزای کوتاه مدت را بگیرید باید 60 یورو  هزینه نمایید و برای ویزای بلند مدت باید 99 یورو هزینه پرداخت نمایید. ویزای بلند مدت دانشجویی نیز اگر در چارچوب برنامه کامپوس فرانس باشد 50 یورو هزینه خواهد داشت.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای فرانسه

  • برای اخذ ویزا انگشت نگاری لازم بوده و متقاضیان باید شخصا به سفارت مراجعه کنند، البته این قانون برای افراد بالای 12 سال است.
  • اصل همه مدارک و کپی آن‌ها نیز باید به همراه خود داشته باشید.
  • فرم درخواست ویزا را به زبان فرانسوی پر نمایید و امضا و تاریخ بزنید.
  • دو عکس رنگی با زمینه روشن با ابعاد 3.5 در 4.5.
  • اعتبار ویزای شما تا هر زمانی که باشد به نسبت آن باید پاسپرتی داشته باشید که حداقل 3 ماه زمان بیشتر داشته باشد. پارپورت همچنین باید حداقل دو صفحه مهر نخورده داشته باشد.
  • شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن
  • اسنادی وضعیت کاری شخص متقاضی ویرا را نشان بدهد، به طور مثال کارمندان باید نامه‌ای از کارفرمای خود به زبان اصلی ارائه بدهند و سه فیش آخر حقوق و سه پرینت آخر بانکی را هم همراه خود ببرند.
  • گواهی که نشان بدهد شما در فرانسه اقامتگاهی دارید.
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی
  • رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت
  • برای تشکیل پرونده باید 60 یورو پرداخت نمایید.
انتشار: بروزرسانی: 3 مرداد 1398 شناسه مطلب: 69

به "راهنمای دریافت ویزای فرانسه" امتیاز دهید

1 کاربر به "راهنمای دریافت ویزای فرانسه" امتیاز داده است | امتیاز: 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای دریافت ویزای فرانسه"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید