اتصال تشکل های مردم نهاد و خیریه های خدمت رسان به مددجویان بهزیستی به یکدیگر
به گزارش تفطن، کارشناس مسئول تشکل ها و موسسات توانبخشی بهزیستی استان تهران از برنامه جدید بهزیستی این استان برای آشنایی تشکل های مردم نهاد، موسسات و خیریه هایی که در حوزه خدمت رسانی به مددجویان تحت پوشش فعالیت می نمایند اطلاع داد و گفت: یکی از اهداف این برنامه شناسایی تشکل ها و موسسات خدمت رسان به افراد تحت پوشش سازمان و آشنایی آنها با یکدیگر است، زیرا در این حالت آنها بسیار راحت تر می توانند با یاری یکدیگر به ما و خودشان یاری نمایند.

زهرا رزم جو در گفت وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه به طور کلی تشکل های مردم نهاد یا از سازمان بهزیستی و یا از سازمان های دیگر مجوز دریافت نموده و یا به صورت جهادی کار می نمایند، اظهار کرد: در این راستا سازمان بهزیستی میخواهد تا در راستای خدمت رسانی بهتر به مددجویان تحت پوشش، همه تشکل های مردم نهاد، موسسات و خیریه هایی که می توانند خدماتی را به افراد تحت پوشش سازمان ارائه دهند را با یکدیگر آشنا کند.
وی اضافه نمود: یکی از اهداف سازمان بهزیستی استان تهران این است تا تشکل های مردم نهاد یکدیگر را بشناسند، در این حالت آنها بسیار راحت تر می توانند با یاری یکدیگر به ما و خودشان یاری نمایند.
به گفته این کارشناس مسئول تشکل ها و موسسات توانبخشی بهزیستی استان تهران، آشنایی تشکل ها با یکدیگر به نحوه خدمات رسانی ما نیز یاری می نماید. به طور مثال تشکلی وجود دارد که در زمینه تامین تجهیزات توانبخشی فعالیت می نماید و تشکل دیگری در زمینه ارائه خدمات درمانی و بیمارستانی در حال فعالیت است که با آشنا شدن این تشکل ها با یکدیگر، آنها می توانند به یکدیگر در حوزه خدمت رسانی یاری نمایند. زمانی که این تشکل ها به یکدیگر وصل شوند طبیعتا آنها می توانند با یکدیگر ارتباط موثرتری داشته باشند و ما نیز به صورت موثرتری از خدمات آنها برای مددجویان استفاده کنیم.
رزم جو با بیان اینکه سازمان بهزیستی استان تهران برای امسال این اقدام را در دستور کار دارد، خاطرنشان کرد که 8 اردیبهشت ماه اولین جلسه هم اندیشی با یاری موسسات، سمن ها و خیریه که در جهت خدمات به سالمندان فعالیت می نمایند، برگزار گردید.
منبع: خبرگزاری ایسنا