به ، طعم خوش زندگی

به گزارش تفطن، همه ما میوه به را می شناسیم و به شکل های گوناگون از آن استفاده نموده ایم. این میوه هم مانند بسیاری از هدیه های دیگر طبیعت به ما ، دارای خواص مفید بسیاری است و از آن در درمان و پیشگیری از بیماری های زیادی می توان استفاده کرد. در اینجا با ویژگی های جالب این میوه آشنا می شوید:

به ، طعم خوش زندگی

به ، طعم خوش زندگی

همه ما میوه به را می شناسیم و به شکل های گوناگون از آن استفاده نموده ایم. این میوه هم مانند بسیاری از هدیه های دیگر طبیعت به ما ، دارای خواص مفید بسیاری است و از آن در درمان و پیشگیری از بیماری های زیادی می توان استفاده کرد. در اینجا با ویژگی های جالب این میوه آشنا می شوید:

نام علمی این میوه ، Cydonia Oblonga است و در زبان انگلیسی به نام Quince خوانده می گردد.

این میوه از خانواده سیب و گلابی است و یکی از قدیمی ترین میوه های شناخته شده به وسیله انسان است . بیش از چهار هزار سال است که میوه به در کشورهای آسیایی و مدیترانه ای رشد می نماید.

در حال حاضر ، این میوه در کشورهای آمریکای لاتین ، خاورمیانه و ایالات متحده آمریکا هم یافت می گردد. میوه به رشد یافته در آمریکا با نوع رشد یافته این میوه در آسیای غربی و کشورهای استوایی فرق دارد . در کشورهای سردسیر میوه به ، ظاهری زیبا ودرخشان دارد و بوی خوش آن هم به خوبی احساس می گردد. میوه به ، گوشتی خشک و کرکی دارد که طعم آن ترش و تقریقا گس است . میوه رسیده زرد رنگ و به شکل گلابی است و بسیاری از مردم ترجیح می دهند به را نه به شکل خام که به صورت پخته مصرف نمایند. میوه به پخته طعمی بسیار شیرین و بویی بسیار خوش دارد و برای درست کردن کمپوت مناسب است . مربا و مارمالاد به هم پرطرفدار است.

در کشورهای گرمسیری ، خوردن این میوه به صورت خام هم مرسوم است . در آمریکا به را به صورت خام مصرف نمی نمایندو اجازه می دهند که هگوشت سفت و سخت میوه از صورتی به ارغوانی تغییر رنگ دهد تا هنگام پخت نرم تر و شیرین تر گردد.

هنگامی که می خواهید به خریداری کنید ، درشت ترین میوه را انتخاب کنید . میوه ها باید سفت باشند و اگر ضربه خورده باشند ، به علت فعال شدن آنزیم ها قهوه ای رنگ می شوند.

به همین علت حمل و نقل آنها باید با احتیاط کامل صورت گیرد تا ضربه نخورند. این میوه ، معمولا در اول فصل ، سبزتر ودر آخر فصل ، زردترو طلایی تر است . سعی کنید میوه ای را خریداری کنید که زرد و طلایی رنگ باشد . شما می توانید میوه های به را در یک ظرف پلاستیکی قرار دهید و آنها را به مدت دو ماه در یخچال نگهداری کنید .

خواص به

به دارای چربی های اشباع اندکی است و کلسترول آن هم در سطح بسیار پایینی واقع شده است. این میوه سرشار از ویتامین C ، فیبر و مس است .

به دارای آهک هم هست . این میوه خاصیت ملینی دارد و برای برطرف نفخ شکم هم مفید است .

آب این میوه هم دارای خواص مفید بسیاری است . درمان اسهال خونی و خونریزی معده به یاری آب به بهتر انجام می گیرد.

خوردن این میوه به کسانی که می خواهند وزن کم نمایند یاری می نماید راحت تر به هدفشان برسند.

کسانی که به را در برنامه غذایی خود می گنجانند، برای جلوگیری از تصلب شرایین ، گامی به جلو برداشته اند.

شربت به از اسهال و ادرار زیاد جلوگیری می نماید. خوردن به برای مبتلایان به پرفشاری خون هم موثر می باشد.

به مانند همه میوه ها ، دارای مقادیر زیادی فیبر است و همین به جلوگیری از بروز یبوست یاری می نماید.

ترکیبات به

یک عدد میوه به 100 گرمی این ترکیبات را در خود دارد:

انرژی : 26 کیلوکالری

آب : 84/2 گرم

پروتئین : 0/3 گرم

کربوهیدرات: 6/3 گرم

فیبر : 5/8 گرم

قند کل : 6/3 گرم

چربی کل : 0/1 گرم

کلسترول : 0

ویتامین A: 0

ویتامین D: 0

تیامین : 0/02 میلی گرم

ریبوفلاوین : 0/02 میلی گرم

ویتامین C: 15 میلی گرم

کلسیم : 14 میلی گرم

مهمیم : 6 میلی گرم

آهن :0/3 میلی گرم

ویتامین B12: 0

ویتامین B6: 0/04 میلی گرم

منبع:دنیای تغذیه ،شماره ی 92

منبع: راسخون
انتشار: 11 مهر 1400 بروزرسانی: 11 مهر 1400 گردآورنده: tafatton.ir شناسه مطلب: 2110

به "به ، طعم خوش زندگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "به ، طعم خوش زندگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید