روش تهیه سوپ گرماو به سبک کرد ها

به گزارش تفطن، سوپ گرماو یکی از غذا های محلی نمودهاست که به علت داشتن آب مرغ، قلم و حبوبات مغذی به همراه سیب زمینی ارزش غذایی زیادی دارد. وجود سیب زمینی در این سوپ آن را به منبع کربوهیدرات و یک غذای کامل تبدیل نموده است.

روش تهیه سوپ گرماو به سبک کرد ها

تعداد نفرات: برای 4 نفر

مدت زمان پخت: 3 ساعت

مواد لازم:

نخود آبگوشتی و لوبیا قرمز: یک لیوان

جوی پوست کنده: نصف لیوان

سیب زمینی: 2 عدد

آب قلم یا آب مرغ: 2 لیوان

پیاز بزرگ: یک عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه لازم

روغن: به اندازه لازم

جعفری تازه: یک دسته

دستور پخت:

1. لوبیا، نخود و جو را که از شب قبل خیسانده شده، با مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا حبوبات به مدت نیم ساعت نیم پز گردد.

2. پیاز رنده شده را تفت دهید. وقتی پیاز نرم و طلایی شد، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.

3. حبوبات پخته را داخل پیازداغ بریزید. مقداری آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و حدود 2 ساعت زمان بدهید تا حبوبات کاملا بپزد.

3. آب قلم را همراه با سیب زمینی نگینی شده به قابلمه سوپ اضافه کنید و دوباره درب قابلمه را ببندید.

4. صبر کنید تا سوپ 45 دقیقه دیگر بپزد و حسابی لعاب بیندازد. سپس آن را با جعفری تزیین کنید.

نکته: اگر از قرص استاک استفاده می کنید حواستان باشد که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد. در آخر غذا را مزه کنید و اگر احتیاج بود، نمک اضافه کنید. به جای قرص استاک می توانید از دو لیوان آب مرغ بهره ببرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 تیر 1403 بروزرسانی: 6 تیر 1403 گردآورنده: tafatton.ir شناسه مطلب: 2612

به "روش تهیه سوپ گرماو به سبک کرد ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه سوپ گرماو به سبک کرد ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید