آموزش چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک

به گزارش تفطن، چیز کیک توت فرنگی یکی از مجذوب کننده ترین و از خوشمزه ترین است که با ظاهر بسیار مجذوب کننده می تواند زینت بخش مهمانی ها و دورهمی های شما باشد. شما می توانید چیز کیک توت فرنگی را با پایه کیک در فر یا با کراست بیسکویت به صورت یخچالی درست کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک به چند روش مختلف را به شما آموزش دهیم.

آموزش چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک در یک نگاه

برای تهیه چیزکیک توت فرنگی با پایه کیک، ابتدا کلیه مواد یخچالی را از یخچال خارج نموده و اجازه دهید به دمای محیط برسند؛ سپس تخم مرغ ها را با شکر و وانیل هم بزنید، روغن و شیر را بیفزایید و در ادامه، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به تدریج در مایه تخم مرغی بریزید. هر بار با افزودن بخشی از مخلوط آردی، این ترکیب را به آرامی با لیسک فولد کنید تا مایه یکدستی ایجاد گردد.

سپس، مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و در فر بپزید تا پایه کیک آماده گردد. در این فاصله، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط و بن ماری کنید. سپس، پنیر خامه ای، شکر، وانیل و خامه را هم بزنید و ژلاتین خنک شده را به این ترکیب بیفزایید.

پس از سرد شدن کامل کیک، مایه پنیری را بر روی آن بریزید و قالب را چند ساعت در یخچال قرار دهید. در آخر، ژله توت فرنگی را نیم بند کنید؛ توت فرنگی های برش خورده را روی کیک بچینید و ژله را به آرامی روی آن بریزید؛ سپس، چیز کیک را دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا سرد گردد و همه لایه ها خودشان را بگیرند.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
تخم مرغ2 عدد
شکرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
روغن مایع1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
شیر (پرچرب)1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
آرد سفید قنادی1 لیوان فرانسوی دسته دار
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه لایه پنیری چیز کیک

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
پنیر خامه ای300 گرم
خامه ساده صبحانه150 گرم
شکرنصف لیوان فرانسوی دسته دار
وانیل1 قاشق چای خوری
پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری
آب سرد4 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای لایه توت فرنگی چیز کیک

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
توت فرنگی تازه200 گرم
پودر ژله توت فرنگی1 بسته
آب جوش1 لیوان فرانسوی دسته دار
آب سردنصف لیوان فرانسوی دسته دار
برگ نعناع و پودر قندبرای تزیین چیز کیک توت فرنگی
سس توت فرنگی و شکلاتبرای تزیین چیز کیک توت فرنگی

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 30 الی 60 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت چیز کیک توت فرنگی در یخچال: بین 6 الی 8 ساعت

مدت زمان لازم برای پخت و تهیه چیز کیک توت فرنگی: 20 الی 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک اسفنجی

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک در فر یا با کراست بیسکویت به صورت یخچالی با استفاده از ژلاتین یا با شکلات سفید ذوب شده قابل انجام است. مراحل طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک را دنبال کنید.

مرحله اول: مواد یخچالی را به دمای محیط برسانید

در اولین مرحله از طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک، کلیه مواد یخچالی مانند تخم مرغ، شیر، پنیر خامه ای و خامه صبحانه را از یخچال بیرون بیاورید و برای 30 دقیقه در فضای آشپزخانه بگذارید تا به دمای محیط برسند. با انجام این کار، به ترکیب یکنواخت تر مواد، بهبود بافت و حجم کیک و پخت یکنواخت تر کیک یاری می کنید.

در صورت تمایل، برای خرید تخم مرغ، شیر، پنیر خامه ای و خامه صبحانه می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: مایه تخم مرغی کیک را تهیه کنید

پس از گذشت این مدت، تخم مرغ های هم دما با محیط را در ظرف مناسبی بشکنید. شکر و وانیل را نیز به تخم مرغ ها اضافه کنید. سپس، این مواد را با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا حجم این ترکیب دو برابر شده و رنگ آن روشن گردد. فر را هم روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد.

برای خرید شکر و وانیل می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: روغن و شیر را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی ساده، روغن مایع و شیر هم دما با محیط را نیز به مایه تخم مرغی کیک بیفزایید. این ترکیب را دوباره با همزن برقی برای چند ثانیه هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

برای خرید روغن مایع می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: مخلوط آردی را آماده کنید

حالا، آرد سفید را همراه با بیکینگ پودر در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا مخلوط یکنواختی ایجاد گردد. این ترکیب را 3 بار الک کنید تا حسابی پوک و سبک گردد. با انجام این کار به حذف ناخالصی های آرد و بیکینگ پودر یاری نموده و از گلوله شدن مواد جلوگیری می کنید.

برای خرید آرد سفید و بیکینگ پودر می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: مخلوط آردی را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با ژله، مخلوط آردی را به تدریج و طی چند مرحله به مایه تخم مرغی کیک اضافه کنید. هر بار پس از افزودن بخشی از مخلوط آردی، مایه کیک را با لیسک به آرامی فولد کنید تا نهایتا ترکیب یکدستی ایجاد گردد.

توجه داشته باشید، پس از افزودن مخلوط آردی نباید خمیر را با سرعت بالا و برای مدت طولانی هم بزنید. در غیر این صورت، پف کیک می خوابد و بافت کیک سفت می گردد.

مرحله ششم: مایه کیک را در قالب بریزید

پس از آماده کردن مایه کیک، وقت آن است که کف و دیواره های قالب مناسبی (ترجیحا قالب کمربندی با قطر 20 الی 22 سانتی متر) را با کمی کره چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس، مایه کیک را داخل این قالب بریزید.

برای خرید کره می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هفتم: پایه کیک را بپزید

حالا، قالب حاوی مایه کیک را برای 20 الی 25 دقیقه در فر گرم بگذارید تا کیک بپزد و سطح آن طلایی گردد. پس از پخت، کیک را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک گردد.

مرحله هشتم: پودر ژلاتین را حل کنید

در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با قالب کمربندی، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس، این ترکیب را روی بخار کتری یا در مایکروویو حرارت دهید تا کاملا حل گردد.

برای خرید پودر ژلاتین می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله نهم: مایه پنیری چیز کیک را آماده کنید

حالا، پنیر خامه ای را در ظرف مناسبی بریزید. شکر و وانیل را نیز به پنیر خامه ای اضافه کنید. سپس، این مواد را با همزن برقی به مدت 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا بافتی نرم و صاف داشته باشند. در ادامه، خامه صبحانه را نیز به این ترکیب بیفزایید و با همزن برقی برای یکی دو دقیقه دیگر مخلوط کنید.

مرحله دهم: ژلاتین را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پودر ژلاتین، وقت آن است که ژلاتین حل شده و خنک شده را نیز کم کم و به صورت کاملا تدریجی به مایه پنیری اضافه کنید. همزمان با افزودن ژلاتین، این ترکیب را هم بزنید تا مایه کاملا یکدستی ایجاد گردد.

مرحله یازدهم: مایه پنیری را روی کیک بریزید

پس از افزودن ژلاتین، مایه پنیری را روی کیک خنک شده بریزید. سطح این مایه را با لیسک صاف کنید تا نهایتا ظاهر مجذوب نماینده تری ایجاد گردد.

مرحله دوازدهم: قالب را در یخچال بگذارید

حالا، قالب حاوی کیک و مایه پنیری را به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید تا لایه پنیری روی کیک خودش را بگیرد.

مرحله سیزدهم: ژله توت فرنگی را آماده کنید

پس از گذشت این مدت، ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید تا کاملا حل گردد. سپس، نصف لیوان آب سرد به این ترکیب بیفزایید و اجازه دهید ژله به مقدار ای خنک گردد که به حالت نیم بند برسد. منظور این است که ژله باید غلیظ و در عین حال، روان باشد.

برای خرید انواع ژله مانند ژله توت فرنگی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهاردهم: لایه توت فرنگی را آماده کنید

حالا، توت فرنگی های شسته شده را به دلخواه برش دهید و روی لایه چیز کیک بچینید. سپس، ژله نیم بند را نیز به آرامی روی توت فرنگی ها بریزید تا سطح دسر را بپوشاند. قالب را دوباره در یخچال قرار دهید و حداقل برای 3 ساعت صبر کنید تا ژله کاملا بسته گردد و خودش را بگیرد.

مرحله آخر: چیز کیک توت فرنگی را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، قالب کمربندی را از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی باز کنید. چیز کیک توت فرنگی را در ظرف سرو بگذارید و برش بزنید. شما می توانید برش های این چیز کیک را با توت فرنگی تازه، برگ نعنا و پودر قند یا با سس توت فرنگی و شکلات سفید ذوب شده () سرو کنید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع شکلات مانند شکلات سفید می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش تهیه چیز کیک توت فرنگی با پنیر ماسکارپونه و پایه کیک

روش درست کردن چیز کیک توت فرنگی با پنیر ماسکارپونه و پایه کیک عینا مانند همان چیزی است که در دستور بالا برایتان گفتیم؛ با این تفاوت که برای درست کردن لایه پنیری چیز کیک به جای پنیر خامه ای معمولی باید پنیر ماسکارپونه (هم دما با محیط) را جایگزین نموده و باقی مراحل را دنبال کنید.

دستور تهیه چیز کیک توت فرنگی بدون ژلاتین (با پایه کیک)

طرز آماده کردن چیز کیک توت فرنگی بدون ژلاتین با پایه کیک در مراحل ابتدایی درست مانند دستور بالا است. یعنی، کیک اسفنجی را باید عینا مشابه رسپی بالا درست کنید. سپس، پودر ژلاتین را از مواد لازم برای تهیه لایه چیز کیک حذف نموده و این لایه را با استفاده از 250 گرم پنیر ماسکارپونه (هم دما با محیط)، 200 گرم خامه قنادی (یا خامه صبحانه با پودر قند)، 100 گرم شکلات سفید و نصف قاشق چای خوری وانیل تهیه کنید.

برای این منظور، شکلات سفید را روی بخار آب یا در مایکروویو ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک گردد. سپس، پنیر ماسکارپونه را با وانیل و کمی پودر قند بزنید تا صاف و یکدست گردد. شکلات سفید ذوب شده را به تدریج در مایه پنیری بریزید و با لیسک مخلوط کنید. در ادامه، این مخلوط را روی کیک سرد شده بریزید و سطح آن را صاف کنید. این قالب را برای 5 الی 6 ساعت در یخچال بگذارید.

لایه توت فرنگی این نوع چیز کیک را هم باید بدون استفاده از ژله توت فرنگی درست کنید. بنابراین، باید توت فرنگی های برش خورده یا پوره توت فرنگی را با پودر قند و کمی آبلیموی تازه ترکیب کنید. اگر از پوره توت فرنگی استفاده می کنید، می توانید آن را روی حرارت کمی گرم کنید تا غلیظ گردد. پس از سفت شدن لایه پنیری کیک، این سس میوه ای (خنک) را روی آن بریزید.

نکات مهم در طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک

  • اگر به قالب کمربندی دسترسی ندارید، می توانید چیز کیک توت فرنگی بدون قالب کمربندی را در قالب معمولی کیک درست کنید.
  • تمامی مواد اولیه، به ویژه تخم مرغ، شیر، پنیر و خامه را باید پیش از استفاده برای 30 دقیقه در فضای آشپزخانه (بیرون از یخچال) بگذارید و به دمای محیط برسانید. استفاده از مواد سرد موجب خراب شدن بافت نهایی خواهد شد.
  • پیش از اضافه کردن لایه پنیری چیز کیک، کیک پایه باید کاملا خنک گردد. در غیر این صورت، لایه پنیری ذوب می گردد و حالت خود را از دست می دهد.
  • برای هم زدن تخم مرغ و شکر باید از همزن برقی با دور تند بهره ببرید تا این مواد به خوبی ترکیب شده و حجیم، روشن و کشدار شوند. این کار به بهبود بافت کیک یاری می نماید.
  • اگر لایه پنیری را بدون ژلاتین با شکلات سفید درست می کنید، یادتان باشد، شکلات سفید را پس از ذوب کردن باید خنک نموده و سپس، به پنیر اضافه کنید. در غیر این صورت، داغی شکلات موجب بریده شدن پنیر خواهد شد.
  • خامه فرم گرفته را به آرامی و با لیسک به مواد پنیری بیفزایید تا پف آن حفظ گردد و بافت سبک و کرمی شکل بگیرد.
  • پس از اضافه کردن لایه پنیری، قالب باید حداقل برای 6 الی 8 ساعت در یخچال بماند تا بافت سفت و قابل برش ایجاد گردد.
  • لایه توت فرنگی را باید پس از سفت شدن لایه پنیری اضافه کنید تا بافت چیز کیک خراب نگردد. در صورت استفاده از پوره حرارت دیده، ضروری است آن را ابتدا به دمای محیط برسانید و سپس، به چیز کیک بیفزایید.
  • برای برش زدن چیز کیک توت فرنگی، ابتدا چاقو را در آب جوش قرار دهید تا حسابی داغ گردد. سپس، چاقوی داغ را خشک نموده و برش بزنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک

به جای پنیر خامه ای از چه گزینه های دیگری می توانیم استفاده کنیم؟

پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای صبحانه بدون نمک از برترین جایگزین هایی هستند که به بهبود بافت و ملایم کردن طعم چیز کیک توت فرنگی یاری می نمایند.

به جای ژلاتین از چه گزینه دیگری استفاده کنیم؟

در صورت تمایل، شما می توانید لایه پنیری چیز کیک را به جای ژلاتین با شکلات سفید ذوب شده درست کنید. برای این منظور، پس زا ذوب کردن شکلات حتما آن را مدتی به حال خودش بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس، می توانید شکلات سفید را به مایه پنیری اضافه کنید.

چرا لایه پنیری چیز کیک شل شده و سفت نمی گردد؟

اگر مقدار شکلات سفید یا پودر ژلاتین کافی نباشد؛ اگر خامه به درستی فرم نگرفته باشد؛ یا اگر چیز کیک را به مقدار کافی (برای 6 الی 8 ساعت) در یخچال قرار نداده باشید، لایه پنیری آن شل و وارفته خواهد شد.

آیا می توانیم چیز کیک توت فرنگی را فریز کنیم؟

بله. اما بهتر است چیز کیک را بدون لایه میوه ای و داخل ظرف دربسته فریز کنید. برای مصرف، چیز کیک را چند ساعت در یخچال بگذارید تا دیفراست گردد. سپس، لایه توت فرنگی را به آن اضافه نموده و سرو کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 12 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 12 اردیبهشت 1404 گردآورنده: tafatton.ir شناسه مطلب: 2723

به "آموزش چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید