بهره مندی صنعت گردشگری کشور از ظرفیت گرم نوش ها و سردنوش ها

به گزارش تفطن، میراث آریا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، بهره مندی صنعت گردشگری کشور از ظرفیت گرم نوش ها و سردنوش ها محقق می شود.

بهره مندی صنعت گردشگری کشور از ظرفیت گرم نوش ها و سردنوش ها

با هدف معرفی و تبیین گردشگری موضوعی و عملیاتی کردن آن در صنعت گردشگری کشور، دفتر توسعه گردشگری داخلی راه اندازی 49 میز تخصصی از زیرشاخه های صنعت گردشگری را در دستور کار قرار داده که یکی از آنها میز گردشگری خوراک با 4 زیر مجموعه تخصصی خوراک ایرانی، خوراک ملل، نان و شیرینی و در آخر گرم نوش و سردنوش است.

با تشکیل میز تخصصی گرم نوش و سردنوش، تا کنون هر 4 بخش میز تخصصی خوراک با مشارکت فعال بخش خصوصی و فعالان این حوزه تشکیل شده تا با دستاوردهای حاصل گام های جدی به سوی رونق گردشگری موضوعی در ایران برداشته شود.

میز تخصصی گرم نوش و سردنوش که همچون سایر میزهای تخصصی با مدیریت بخش خصوصی و حمایت بخش دولتی شکل گرفته، در نخستین جلسه خود دستاوردهایی از جمله پایه گذاری در راستا برندسازی، آشنایی با پیشگامان و فعالان این حوزه، برنامه ریزی برای آموزش، ایجاد حس و تجربه متفاوت با پرداختن به فرآیند کامل تهیه مواد اولیه، آماده سازی، سرو و مصرف دمنوش و سردنوش ها، ورود راهنمایان تخصصی گردشگری به این موضوع، استانداردسازی مواد مورد نیاز، احیای شربت خانه های سنتی به عنوان مراکز تخصصی مربوطه، تامین امنیت غذایی حوزه گردشگری خوراک و نیز اقدام برای جذب گردش مالی قابل توجه این حوزه را بیان داشته و مصوبات اجرایی آن در جلسات آینده پیگیری و اعلام خواهند شد.

منبع: همگردی
انتشار: 24 مرداد 1401 بروزرسانی: 24 مرداد 1401 گردآورنده: tafatton.ir شناسه مطلب: 2419

به "بهره مندی صنعت گردشگری کشور از ظرفیت گرم نوش ها و سردنوش ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهره مندی صنعت گردشگری کشور از ظرفیت گرم نوش ها و سردنوش ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید