جوان سازی پوست و از بین بردن جای جوش ها با میکرودرم

به گزارش تفطن، خراسان/ میکرودرم برای از بین بردن لکه های نور خورشید، چین و چروک خطوط ریز صورت و جای جوش، بدون درد و نقاهت به کار می رود.

جوان سازی پوست و از بین بردن جای جوش ها با میکرودرم

دیدن چین و چروک های صورت و جای جوش و لکه روی پوست صورت ما را بسیار نگران می نماید. امروزه برای جوان سازی پوست و جلوگیری از پیری زودرس روش های فراوان و متنوعی وجود دارد؛ یکی از این روش ها میکرودرم است.در ادامه توضیحات کامل را برای شما بیان می کنیم.

میکرودرم چیست؟

میکرودرم روشی برای جوان سازی و پاک سازی پوست به حساب می آید. این روش بدون احتیاج به عمل جراحی و آمادگی های خاص در کلینیک زیبایی انجام می گردد. میکرودرم برای از بین بردن لکه های نور خورشید، چین و چروک، خطوط ریز صورت، جای جوش و انواع لکه های پوستی به کار می رود. این روش انتخابی عالی برای افرادی است که نمی توانند ساعت ها مرخصی بگیرند تا به درمان های وقت گیرتر پوست و زیبایی بپردازند.

دستگاه میکرودرم چگونه کار می نماید؟

دستگاه میکرودرم ابریژن کریستالی کمپرسوری دارد که به وسیله یک قلم نوری هوا را به داخل دستگاه می کشد. این قلم نوری ممکن است از جنس فولاد ضد زنگ یا شیشه باشد. زمانی که این قلم با پوست شما تماس پیدا می نماید، خلائی ایجاد می گردد. روی سطح پوست کریستال های اکسید آلومینیوم که به نام کراندوم شهرت دارند، دمیده می شوند و سلول های مرده پوست را بر می دارند.

میکرودرم درد دارد؟

شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که آیا میکرودرم درد دارد یا نه؟ میکرودرم نه درد دارد و نه دوره نقاهت؛ فقط به خاطر مکش دستگاه امکان دارد زمان انجام این کار کمی احساس ناراحتی داشته باشید یا چند ساعت بعد از انجام کار احساس جمع شدن پوست صورت را داشته باشید.

چه افرادی نباید عمل میکرودرم را انجام دهند؟

1- افرادی که طی دو ماه اخیر جراحی در ناحیه صورت انجام داده اند.

2- افرادی که دارای زخم های عمیق، کلوئید های فعال، اختلال در سیستم ایمنی یا دیابت هستند. 3- خانم های باردار و شیرده نباید میکرودرم ابریژن انجام دهند.

4- بیمارانی که تحت درمان خوراکی با ایزوترتینوئین هستند.

5- افرادی که در حال اجرا رادیوتراپی گردن هستند.

6- افرادی که طی یک سال گذشته اکوتان مصرف نموده اند یا پسوریازیس دارند.

توصیه های قبل و بعد از میکرودرم ابریژن

بیماران باید دو روز قبل از درمان تا 72 ساعت پس از آن از مصرف داروهای لایه بردار و ضد لک خودداری نمایند و پس از میکرودرم ابریژن از ضدآفتاب با دقت بیشتر و با فاصله هر سه ساعت استفاده نمایند. استفاده از آب داغ تا 24 ساعت بعد از درمان ممنوع است.

فاصله زمانی مناسب برای دوره درمان میکرودرم

بنا به تشخیص پزشک، در ابتدا شما به پنج تا هشت جلسه درمان میکرودرم با فاصله هفت تا 10 روز احتیاج دارید و این توصیه ای است که به بیشتر افراد می گردد. اسکار آکنه و بدرنگی های پوست ممکن است به جلسات درمانی بیشتری احتیاج داشته باشند. درمان های ماهیانه برای حفظ نتایج میکرودرم هم ضروری اند.

سازوکار عملکرد میکرودرم چگونه است؟

در میکرودرم سه نوع لایه برداری انجام می گردد ؛ لایه برداری سطحی، متوسط و عمیق. در لایه برداری سطحی، فقط کمی از لایه سطحی پوست برداشته می گردد. پوست شما درنهایت تا پنج روز قرمز خواهد بود و پس از آن بهبود می یابد. از لایه برداری خفیف میکرودرم برای شفاف شدن پوست استفاده می گردد.

اگر برای درمان جوش های سرسیاه و سرسفید یا هموار شدن پوست تان یا لک صورت می خواهید از میکرودرم بهره ببرید، حتما لایه برداری متوسط را انتخاب کنید.

در لایه برداری متوسط میکرودرم پوست شما تا یک هفته قرمز خواهد بود و پس از آن بهبود می یابد.

در لایه برداری عمیق میکرودرم، قسمتی از لایه میانی پوست علاوه بر لایه سطحی پوست هم برداشته می گردد. این سطح از لایه برداری احتیاج به مهارت بالایی دارد و کاربرد آن در برطرف ناهمواری های زیاد پوست و فرو رفتگی های زخم های عمیق پوستی است.

فواید میکرودرم

1- بهبود لکه های ایجاد شده به خاطر سن و نقطه های سیاه پوست، روشن شدن پوست و بهبود پوست های تیره شده (زیر بغل و کشاله ران)

2- لایه برداری و پاک سازی پوست صورت که باعث ایجاد ظاهر شاداب تر می گردد.

3- کاهش چین و چروک های زیر پوست صورت مثل چین های ظریف دور چشم

4- کاهش سوراخ های ریز یا همان منافذ باز و بهتر و کوچک تر کردن آن ها

5- اثر عمقی تر این روش، افزایش غلظت کلاژن پوست است. این ماده اصلی ترین ماده موثر در شادابی و جوانی پوست صورت است.

منبع: همگردی
انتشار: 9 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tafatton.ir شناسه مطلب: 1319

به "جوان سازی پوست و از بین بردن جای جوش ها با میکرودرم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جوان سازی پوست و از بین بردن جای جوش ها با میکرودرم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید