طرز تهیه سالاد لبو و سیب زمینی ، این شام سبک را در پاییز امتحان کنید

به گزارش تفطن، یکی از راه های پیشگیری از سرماخوردگی های مکرر در پاییز و زمستان، افزایش دریافت آنتی اکسیدان های قوی به وسیله مواد غذایی سالم به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن است. سالاد لبو و سیب زمینی، یک غذای سبک و بسیار مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.

طرز تهیه سالاد لبو و سیب زمینی ، این شام سبک را در پاییز امتحان کنید

به گزارش خبرنگاران، یکی از راه های پیشگیری از سرماخوردگی های مکرر در پاییز و زمستان، افزایش دریافت آنتی اکسیدان های قوی به وسیله مواد غذایی سالم به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن است. سالاد لبو و سیب زمینی، یک غذای سبک و بسیار مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. سالاد لبو و سیب زمینی، یک غذای سبک، سالم، مغذی و بسیار مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن در پاییز است که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای 10 نفر

چغندر خام: 600 گرم

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی خام: 700 گرم

سس مایونز کم چرب یا ماست یونانی: دوسوم لیوان

خامه ترش یا ماست کم چرب همزده: یک سوم لیوان

شوید تازه و خردشده: 2 قاشق غذاخوری

سرکه سفید: 1.5 قاشق غذاخوری

سس خردل: 1.5 قاشق چای خوری

نمک: نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه: نیمکوب نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ آب پز: 2 عدد

پیاز قرمز خلالی یا نگینی خردشده: یک سوم لیوان

طرز تهیه سالاد لبو و سیب زمینی

ابتدا چغندرها را پوست بگیرید، به قطعات کوچک و دلخواه خرد کنید و بعد آنها را بپزید.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آنها را هم به قطعات دلخواه خرد کنید و بعد بپزید.

شما می توانید سیب زمینی ها و چغندرها را داخل فویل آلومینیومی بپیچید و به مدت حدود 75 تا 90 دقیقه داخل فِر با دمای 200 درجه سانتی گراد بپزید.

بعد از اینکه سیب زمینی ها و چغندرها یا همان لبوها به خوبی پختند، آنها را داخل ظرف گودی بریزید و کنار بگذارید. اگر سیب زمینی و لبو را داخل آب می پزید، حواستان باشد که قبل از ریختن آنها داخل ظرف حتما آب اضافی ­شان را بگیرید.

در ظرف دیگری، سس مایونز یا ماست یونانی، خامه ترش یا ماست همزده، شوید، سرکه، خردل، نمک، فلفل و روغن زیتون را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.

حالا تخم مرغ های پخته شده را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با پیاز خردشده به سیب زمینی و لبو اضافه کنید.

سسی را که آماده نموده اید روی همه مواد بریزید، سالاد را هم بزنید و آن را به صورت کاملا گرم سِرو کنید.

شما می توانید از شوید تازه برای تزیین این سالاد یاری بگیرید.

اگر نوجوان در سن رشد در خانه دارید یا اگر باردار هستید، می توانید به سالادتان مقداری سینه مرغ گریل شده یا آب پز هم اضافه کنید تا حجم پروتئین دریافتی ­تان را بالاتر ببرید.

ارزش تغذیه ای

هر سه چهارم لیوان از این سالاد حاوی ارزش تغذیه ای زیر است:

217 کیلوکالری انرژی، 14 گرم چربی، 47 میلی گرم کلسترول، 329 میلی گرم سدیم، 19 گرم کربوهیدرات، 4 گرم فیبر غذایی، 4 گرم پروتئین، 7 گرم قند، 3 گرم چربی اشباع و 180 واحد بین المللی ویتامین A.

منبع: سلامت

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 30 مهر 1401 بروزرسانی: 30 مهر 1401 گردآورنده: tafatton.ir شناسه مطلب: 2455

به "طرز تهیه سالاد لبو و سیب زمینی ، این شام سبک را در پاییز امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد لبو و سیب زمینی ، این شام سبک را در پاییز امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید