طرز تهیه شیرینی پاپیونی به سبک قنادی ها (با فر و بدون فر)
به گزارش تفطن، با نزدیک شدن به عید نوروز بسیاری از خانم ها در جستجوی آموزش هستند تا بتوانند با هنر خود پذیرای مهمانان شوند. یکی از شیرینی هایی هم که خیلی در این ایام پرطرفدار است، شیرینی پاپیونی است. زیرا هم ظاهر جذابی دارد، هم طعمش نوستالژی است و هم از همه مهم تر طرز تهیه خیلی راحتی دارد. اگر شما هم به فکر درست کردن این شیرینی افتاد ه اید، در ادامه این محتوا از خبرنگاران مگ همراه ما باشید تا طرز تهیه شیرینی پاپیونی به روش قنادی را مرحله به مرحله به شما بگوییم.

طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزارلا
طرز تهیه شیرینی پاپیونی با خمیر هزارلا آماده مانند بسیار ساده و راحت است. وقتی حرف از سادگی می زنیم، منظورمان این است که شما حتی اگر هیچ مهارتی در شیرینی پزی نداشته باشید هم می توانید این شیرینی را بدون دردسر درست کنید و از نتیجه آن لذت ببرید.
مواد لازم برای شیرینی پاپیونی با خمیر هزار لایه
ترکیبات شیرینی پاپیونی شامل مواد زیر می گردد:
مواد لازم | مقدار لازم |
خمیر هزارلا آماده | 2 بسته |
شکر | یک پیمانه |
آب | نصف پیمانه |
لیموی تازه | یک حلقه |
گلوکز | یک قاشق غذاخوری |
گلاب | یک قاشق غذاخوری |
پودر قند | به مقدار لازم |
در ادامه آموزش شیرینی پاپیونی، همراه ما باشید تا به صورت مرحله مرحله، طرز درست کردن این شیرینی نوستالژی خوشمزه را به شما یاد بدهیم.
مرحله اول: تهیه شربت بار
اگر می خواهید یک شیرینی پاپیونی شهد دار درست کنید، باید همراه با این مرحله یک شربت بار درست کنید تا در آخرین مرحله، شیرینی ها را به آن آغشته کنید. اما اگر شیرینی پاپیونی خشک را ترجیح می دهید، می توانید از این مرحله بگذرید و سراغ مرحله بعدی بروید.
برای تهیه شربت بار، ابتدا شکر را به همراه آب و یک حلقه لیمو، داخل یک قابمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آغاز به هم زدن کنید تا شکر در آب حل گردد.
بعد از اینکه شکر کاملا حل شد و آب هم به نقطه جوشیدن رسید، یک قاشق غذاخوری گلوکز و یک قاشق غذاخوری گلاب را به شربت اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از مدتی که شربت کمی غلیظ شد، می توانید حرارت را خاموش کنید.
مرحله دوم: آماده کردن خمیر هزارلا
در این مرحله 2 عدد خمیر هزارلا را روی یک سطح صاف پهن کنید و هر دو خمیر را روی همدیگر قرار دهید. سپس با یک وردنه، چند بار روی خمیر بکشید تا کاملا صاف گردد.
از هر چهار طرف خمیر، به مقدار یک سانتی متر برش بزنید. سپس خمیر هزارلا را به مقدار های دلخواه (ترحیها 2 در 3) برش بزنید.
مرحله سوم: فرم دادن خمیر هزارلا به شکل پاپیون
برای شکل دادن خمیرهای هزارلای برش داده شده، فقط کافی است که هر خمیر را از وسط دو بار بچرخانید تا شبیه به پاپیون گردد.
مرحله چهارم: پختن شیرینی ناپلئونی در فر
شیرینی های پاپیونی را روی یک سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید، سپس سینی را داخل فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید. 15 دقیقه صبر کنید تا شیرینی ها بپزند و پف نمایند.
در همین حین که منتظر پختن شیرینی ها هستید، پیشنهاد می کنیم سری هم به محتوای بزنید. درست کردن این شیرینی شاید کمی سخت باشد اما با نکات و هدایت های داده شده در این محتوا می توانید یک شیرینی نخودچی بی عیب و نقص درست کنید.
مرحله پنجم: شهددار کردن شیرینی پاپیونی
در این مرحله باید شیرینی ها را از فر خارج کنید. سپس با استفاده از یک براش قنادی، شربت بار آماده شده در مرحله اول را روی شیرینی ها بمالید، به طوری که شیرینی ها کاملا آغشته به شربت شوند.
مرحله ششم: تزیین شیرینی پاپیونی با پودر قند
بعد از اینکه تمامی شیرینی های پاپیونی را به شربت بار آغشته کردید، می توانید روی شیرینی ها را با پودر قند تزیین کنید.
حالا شیرینی های شما آماده اند و می توانید آن ها را سرو کنید.
در کنار این پاپیونی های خوشمزه و نوستالژی می توانید شیرینی زبان را هم درست کنید و باید یک ترکیب مجذوب کننده، از مهمانان خود در نوروز پذیرایی کنید. آموزش شیرینی زبان را می توانید در محتوای طرز تهیه شیرینی زبان بخوانید.
طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون خمیر هزارلا
شیرینی پاپیونی معمولا با خمیر هزارلای آماده درست می گردد. اما شما می توانید خمیر هزارلا را هم خودتان در منزل درست کنید که در ادامه به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد سفید قنادی | 500 گرم |
کره سرد | 325 گرم |
آب سرد | یک پیمانه |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
پودر قند | به مقدار لازم برای تزیین |
مراحل تهیه:
- آرد را دو بار الک کنید تا بافت آن سبک و لطیف گردد.
- کره را از یخچال خارج کنید و به قطعات کوچک برش دهید. سپس آن را برای مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم گردد.
- در یک کاسه بزرگ، آرد الک شده و نمک را مخلوط کنید.
- 100 گرم از کره نرم شده را به آرد اضافه کنید و با دست یا یک همزن دستی، خوب هم بزنید تا کره کاملا به خورد آرد برود و مخلوطی شبیه خرده نان حاصل گردد.
- آب سرد را کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع گردد. دقت کنید که در این مرحله، خمیر را زیاد ورز ندهید، فقط تا حدی که مواد با هم ترکیب شوند کافی است.
- خمیر را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
- پس از استراحت کردن خمیر، آن را روی سطح کار آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.
- به جای مانده کره (225 گرم) را روی سطح خمیر پخش کنید.
- لبه های خمیر را به سمت مرکز تا کنید تا کره کاملا پوشانده گردد.
- سپس خمیر را دوباره با وردنه به شکل مستطیل باز کنید و این کار را تا 5 بار تکرار کنید.
- پس از هر بار باز کردن و تا کردن، خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- حال خمیر هزارلای خانگی شما آماده است و می توانید باقی مراحل تهیه شیرینی پاپیونی را طبق آموزش بالا ادامه دهید.
طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر
شما می توانید شیرینی پاپیونی را بدون فر هم درست کنید. فقط کافی است که یک تابه را روی حرارت گرم و کف آن را چرب کنید. سپس خمیر شیرینی های پاپیونی را کف ماهیتابه بچینید و درب آن را ببندید و اجازه دهید که ماهیتابه حاوی شیرینی، 40 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا شیرینی های شما بپزد.
طرز تهیه شیرینی پاپیونی دو رنگ
برای تهیه شیرینی پاپیونی دو رنگ، ابتدا باید یک خمیر ساده و یک خمیر شکلاتی (به روش تهیه خمیر هزارلا که در بالا آموزش دادیم) با افزودن پودر کاکائو درست کنید. توجه داشته باشید که به ازای هر مقدار پودر کاکائو، باید معادل آن از آرد کم کنید.
سپس دو لایه از خمیرها (یکی ساده و دیگری شکلاتی) را روی هم قرار داده، برش دهید و باقی مراحل را مانند مراحل معمول تهیه شیرینی پاپیونی، ادامه دهید.
منبع: دیجیکالا مگ