آشنایی با غذاهای تند تایلندی
به گزارش تفطن، غذاهای تند هم طرفداران خاص خود را دارند. در تور تایلند میتوانید غذاهایی تند و در عین حال خوشمزه را در رستورانها و دکههای غذای خیابانی سرو کنید.

کای جیو (Kai Jeow)
کای جیو نوعی املت تایلندی است که با برنج سرو می شود. برای تهیه ی این غذا، مخلوط تخم مرغ ،سس ماهی و چیلی را در روغن سرخ می کنند که به همراه برنج سفید و سس چیلی خورده می شود. شاید به نظرتان ترکیب تخم مرغ و برنج با سس چیلی چندان خوب از آب درنیاید ولی کافی است یکبار این غذا را امتحان کنید تا عاشق آن بشوید. در تور تایلند حتما عم غذاهای محلی را بچشید.
سوپ مرغ تایلندی
مواد استفاده شده در این سوپ مثل سوپ مرغ در کشورهای دیگه است اما طعم آب این سوپ کمی متفاوت است. برای تهیه مایع آن سیر، استخوان مرغ، پیاز و زنجبیل را می جوشانند که ترکیب بی نظیری از طعم ها را خلق می کند. این سوپ معمولا با سس ماهی، شکر و ریحان تازه سرو میگردد.
سوم تم (Som Tam) تایلندی
سوم تم اصلی ترین و رایج ترین غذای تایلندی است. در هر گوشه و کناری از این کشور می توانید گاری های غذای خیابانی را ببینید که این غذا را می فروشند. سوم تم در واقع نوعی سالاد است که از ترکیب پاپایا، هویج، بادام زمینی، گوجه فرنگی، گیاه درخت پالم، لوبیا سبز، سس ماهی و مقدار زیادی فلفل چیلی درست می شود. این سالاد طعم خیلی تندی دارد، با این حال نمی توانید دست از خوردن آن بردارید.
پد کرا پا (Pad Kra Pao)
این غذای تایلندی ترکیبی از ریحان و تکه های مرغ سرخ شده است که به همراه برنج، تخم مرغ سرخ شده و چیلی سرو می شود. این غذا برای زمانی که دلتان حسابی هوس یک غذای تند می کند، بهترین انتخاب است. حتی اگر از آشپز بخواهید که غذایتان را تند نکند در زبان تایلندی ها به این معنی است که حداقل دو عدد چیلی را داشته باشد! فروشنده های غذای خیابانی معمولا گوشت این غذا را ریزتر خرد می کنند و طعم اصیلتری دارند.