هدیه خریدن سخت ترین کار دنیاست
به گزارش تفطن، روز پدر نزدیک می گردد و من به این فکر می کنم که هدیه خریدن سخت ترین کار دنیاست. گاهی یک ماه یا بیشتر به این فکر می کنم چه هدیه ای بگیرم؛ آخرسر هم هدیه مناسبی پیدا نمی کنم. گاهی چندوقت بعد هدیه ای که با ذوق و شوق خریده ام را لای خرت و پرت های کمدش می بینم. سایز نبودن یا تکراری بودن هدیه هم دردسر دیگر است. کار وقتی سخت تر می گردد که نمی دانیم طرف مقابل چه چیزی لازم دارد یا به چه چیزی علاقه مند است.

همین چند وقت پیش مقاله ای دیدم که می گفت ما معمولا می خواهیم دوستانمان را در نگاه اول سورپرایز و شگفت زده کنیم. اما هدیه گیرنده ها، هدیه های ماندگار را ترجیح می دهند. یعنی هدیه هایی که می توانیم مدت ها از آن استفاده کنیم و آن ها را لازم داریم، رضایت بخش ترند. مثلا هدیه گرفتن یک جاروبرقی تازه شاید برای کسی سورپرایز هیجان انگیزی نباشد. ولی مدت ها کار ما را راحت می نماید و هر بار استفاده از آن می تواند لبخندی به لب ما بیاورد. درعین حال یک دسته گل بزرگ پنجاه تایی جلوی در خانه خیلی شگفت انگیز است؛ اما جز یک خاطره چیزی از آن نمی ماند. پس باید ببینیم مخاطب ما چه چیزی لازم دارد تا این که دنبال خریدن چیزی خاص و منحصربه فرد باشیم (به خصوص برای پدرها!).
بیشتر وقت ها در خریدن هدیه به شخصیت طرف مقابل بیشتر از نیازهای او توجه می کنیم. مثلا برای یک فوتبالیست وسایل ورزشی می خریم. درست است که او یک ورزش کار است ولی شاید کمدش پر باشد از این چیزها.
یکی از پیشنهادهای جالب برای انتخاب هدیه، می تواند هدیه دادن یک تجربه باشد. این یعنی برای هر دوتان بلیت کنسرت بگیرید یا او را به یک سفر دعوت کنید. شاید یک روز در کویر یا پیست اسکی یا شام در رستوران گردان هم اتفاق زیبایی باشد. این بستگی به رابطه و سلیقه شما دارد. وقت گذاشتن برای هم می تواند رابطه ما و دوستان یا اعضای خانواده را نزدیک تر کند.
با همه این ها باید بگوییم راحت ترین کار این است که انتخاب را به هدیه گیرنده بدهیم. اما شاید با سوال پرسیدن، جواب خوبی از طرف مقابل نگیریم. مثلا چقدر محتمل است پدرتان تعارفات پدرانه را کنار بگذارد و بدون مراعات جیب شما، بگوید دقیقا چه چیزی لازم دارد. پول نقد هم معمولا بین خرج و برج زندگی مصرف می گردد و کمتر به خرید چیزهای لازم و موردعلاقه افراد می رسد و بعد خیلی زود فراموش می گردد.
شاید کارت هدیه انتخاب بهتری باشد. چیزی که به دیگران هم امکان انتخاب می دهد و هم به خریدی لذت بخش یا چیزی که مدت ها در ذهنشان بوده، منتهی می شوند. اگر هم لازم باشد، مبلغی روی آن می گذارند تا همان چیزی را که می خواهند بخرند.
یادتان باشد هدیه دادن از هدیه گرفتن شیرین تر است.
منبع: دیجیکالا مگ