ورود مجلس به مشکل بازنشستگی 40 هزار معلم فارغ التحصیل از دانشسرا

به گزارش تفطن، عضو هیات رئیسه مجلس از ورود مجلس به مشکل بازنشستگی 40 هزار معلم فارغ التحصیل شده از دانشسرا ها اطلاع داد و گفت: این موضوع در کمترین زمان در کمیسیون آموزش آنالیز و گزارش آن به صحن علنی مجلس برای تصمیم گیری ارائه خواهد شد.

ورود مجلس به مشکل بازنشستگی 40 هزار معلم فارغ التحصیل از دانشسرا

به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، روح الله متفکر آزاد کننده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، گفت: حدود 40 هزار نفر از معلمان فارغ التحصیل از دانشسرا که در سال 99 باید بازنشسته می شدند، به دلیل آنکه بین زمان انتها دوره آموزشی و شروع جذب آن ها حدود سه سال به طول انجامیده، بازنشسته نشده اند.

وی اضافه کرد: عدم بازنشستگی این 40 هزار معلم در حالی است که سنوات بازنشستگی آن ها در سه سال مابین دوره آموزش و دوره شروع به کار پرداخت شده، اما امروز این معلمان بازنشسته نمی گردد و رأی عمومی دیوان عدالت اداری هم به ضرر آن ها صادر شده است.

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: بر اساس تبصره یک ماده 45 آیین نامه داخلی مجلس این موضوع با امضای 30 نفر از کنندگان به کمیسیون آموزش ارجاع شد تا مورد رسیدگی قرار بگیرد و نتیجه آن به صحن مجلس برای رأی گیری ارسال گردد.

متفکر آزاد اعلام کرد: ماده 45 آیین نامه داخلی مجلس مربوط به بعد نظارتی مجلس است و طبق تبصره یک این ماده هر گاه کنندگان بخواهند موضوعی از بعد نظارتی مورد رسیدگی قرار گیرد حداقل با امضای 10 نفر از کنندگان این کار انجام می گردد و ما نیز این مشکل را با امضای 30 کننده به کمیسیون آموزش ارسال کردیم که این موضوع در اسرع وقت توسط کمیسیون مورد رسیدگی قرار گرفته و گزارش آن به صحن مجلس ارائه خواهد شد تا تصمیم لازم در این مورد اتخاذ گردد.

وی اضافه کرد: علاوه بر رسیدگی به این موضوع طبق تبصره یک ماده 45 در حوزه نظارتی، در حوزه تقنینی نیز طرحی در همین رابطه به صورت عادی تهیه شده تا با استفاده از ظرفیت ماده 100 آیین نامه با امضای 50 نفر از کنندگان به صورت فوری و خارج از نوبت برای رسیدگی در دستورکار مجلس قرار گیرد.

متن کامل طرح کنندگان برای حل مشکل بازنشستگی 40 هزار معلم فارغ التحصیل از دانشسرا به توضیح زیر است:

مشکل عدم احتساب فاصله خدمتی کارآموزان دانشسرا ها

به استناد ماده 18 قانون الحاق 2 ماده به قانون اجازه تاسیس دانشسرا های مقدماتی و عالی، وزارت آموزش و پرورش می توانست از اول مهر سال 1354، داوطلبان ورود به مراکز آموزشی تربیت معلم را از قبیل مراکز دانشسرا های عشایری - مقدماتی - هدایت تحصیل و... که در امتحانات ورودی قبول می شوند از تاریخ اشتغال به تحصیل به عنوان کارآموز در رشته ای که تحصیل می کنند بپذیرد که تعداد زیادی از این عزیزان پس از فراغت از تحصیل فرآیند جذب آن ها با وقفه چند ساله صورت پذیرفت که این افراد پس از استخدام مبادرت به شکایت به دیوان عدالت اداری نمودند که به دلیل تعارض آراء، معاونت نظارت و بازرسی دیوان عدالت اداری ضمن اعلام تعارض تقاضای صدور رأی وحدت رویه نمودند که دیوان عدالت اداری طی رأی هیأت عمومی شماره 825 مورخ 1399/07/01، اعلام داشت فاصله ایجاد شده پس از فراغت از تحصیل تا زمان استخدام دانش آموزان مذکور به دلیل عدم تعهد استخدامی در دوران کارآموزی قابل احتساب به عنوان سنوات خدمتی نمی باشد.

با توجه به مشکل ایجاد شده برای حدود 40 هزار نفر از همکاران فرهنگی فارغ التحصیل دانشسرا ها ضرورت دارد نسبت به حل مشکل ایجاد شده و برطرف تبعیض اقدام گردد.

باسمه تعالی

متن ماده واحده پیشنهادی در قالب الحاق یک ماده به قانون متعهدین خدمت به آموزش و پرورش - مصوب 1369

دولت مکلف است نسبت به احتساب آن میزان از فاصله ایجادشده پس از فراغت از تحصیل دانش آموزان دانشسرا های تربیت معلم مشمول قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش (مصوب 1369/03/08) تا زمان صدور حکم استخدامی و اشتغال آنان به کار در وزارت مذکور را مشروط به آنکه ایام بلاتکلیفی، مستند به فعل و اراده متعهد نبوده و شخصا کسور بازنشستگی متعلقه را نیز به صندوق بازنشستگی مربوط پرداخت کرده یا بکنند؛ جزء سوابق خدمت دولتی آنان و سنوات مشمول بازنشستگی محاسبه و منظور کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 15 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 15 اردیبهشت 1400 گردآورنده: tafatton.ir شناسه مطلب: 1889

به "ورود مجلس به مشکل بازنشستگی 40 هزار معلم فارغ التحصیل از دانشسرا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورود مجلس به مشکل بازنشستگی 40 هزار معلم فارغ التحصیل از دانشسرا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید