ساج کباب؛ خوشمزه آذربایجانی
به گزارش تفطن، ساج کباب، غذای محلی آذریایجان شرقی و غربی است که با نام ساج قورما نیز شناخته می گردد.

ساج کباب، از غذاهای لذیذ و معروف آذربایجان است که با گوشت گوسفند طبخ می گردد. افزون بر طعم و مزه عالی این غذا، از مغذی و سالم بودن آن نیز نباید غافل شد. طرز تهیه ساج کباب را در خبرنگاران بخوانید.
توجه داشته باشید به دلیل کالری بالا و مواد معدنی موجود در ساج کباب بهتر است که به عنوان وعده غذایی ناهار سرو گردد، اما اگر قصد دارید این غذا را برای مهمانی و دورهمی های خانوادگی تهیه کنید بهتر است که همراه آن دسر و پیش غذایی سبک و کم کالری سرو گردد.
مواد لازم
- گوشت گوسفندی 1 کیلو
- ماست 1 لیوان
- نان لواش 1 عدد
- پیاز 3 عدد
- کره یا روغن حیوانی به میزان لازم
- حبه سیر 3 عدد
- فلفل و نمک به میزان لازم
طرز تهیه ساج کباب
- ابتدا گوشت گوسفندی را به صورت ریز خرد نموده و به همراه 2 تا 3 لیوان آب و 1 عدد پیاز درون قابلمه ای قرار دهید تا بپزد، حدود 30 دقیقه زمان برای جوشیدن گوشت در آب کافی است. آب گوشت را نگه دارید.
- 2 عدد پیاز دیگر را به صورت خلالی ریز نموده و داخل تابه ای با کره یا روغن حیوانی تفت بدهید تا نرم و سبک گردد، پس از سرخ شدن پیازها، گوشت را به همراه مقداری فلفل و نمک به آن بیافزایید و مجددا تفت دهید (از فلفل قلمی ریز نیز می توانید بهره ببرید).
- پس از سرخ شدن گوشت، گوشت و پیاز را در ظرفی بکشید و نان لواش خشکی را خرد نموده و در روغن، کمی تفت دهید.
- درون ظرفی عمق دار، نخست نان های تفت داده شده ریخته شده و بر روی آن 1 لیوان آب گوشت از صافی گذشته بریزید.
- سیر و ماست را به مواد اضافه نموده، در خاتمه مخلوط گوشت و پیازهای سرخ شده را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب هم زده و در ظرفی مناسب سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای محلی سوتی پلو ؛ غذای سنتی اردبیل را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 13 خرداد 1399
بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: tafatton.ir
شناسه مطلب: 1225
به "ساج کباب؛ خوشمزه آذربایجانی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "ساج کباب؛ خوشمزه آذربایجانی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید