ساج کباب؛ خوشمزه آذربایجانی

به گزارش تفطن، ساج کباب، غذای محلی آذریایجان شرقی و غربی است که با نام ساج قورما نیز شناخته می گردد.

ساج کباب؛ خوشمزه آذربایجانی

ساج کباب، از غذاهای لذیذ و معروف آذربایجان است که با گوشت گوسفند طبخ می گردد. افزون بر طعم و مزه عالی این غذا، از مغذی و سالم بودن آن نیز نباید غافل شد. طرز تهیه ساج کباب را در خبرنگاران بخوانید.

توجه داشته باشید به دلیل کالری بالا و مواد معدنی موجود در ساج کباب بهتر است که به عنوان وعده غذایی ناهار سرو گردد، اما اگر قصد دارید این غذا را برای مهمانی و دورهمی های خانوادگی تهیه کنید بهتر است که همراه آن دسر و پیش غذایی سبک و کم کالری سرو گردد.

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی 1 کیلو
  • ماست 1 لیوان
  • نان لواش 1 عدد
  • پیاز 3 عدد
  • کره یا روغن حیوانی به میزان لازم
  • حبه سیر 3 عدد
  • فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه ساج کباب

  • ابتدا گوشت گوسفندی را به صورت ریز خرد نموده و به همراه 2 تا 3 لیوان آب و 1 عدد پیاز درون قابلمه ای قرار دهید تا بپزد، حدود 30 دقیقه زمان برای جوشیدن گوشت در آب کافی است. آب گوشت را نگه دارید.
  • 2 عدد پیاز دیگر را به صورت خلالی ریز نموده و داخل تابه ای با کره یا روغن حیوانی تفت بدهید تا نرم و سبک گردد، پس از سرخ شدن پیازها، گوشت را به همراه مقداری فلفل و نمک به آن بیافزایید و مجددا تفت دهید (از فلفل قلمی ریز نیز می توانید بهره ببرید).
  • پس از سرخ شدن گوشت، گوشت و پیاز را در ظرفی بکشید و نان لواش خشکی را خرد نموده و در روغن، کمی تفت دهید.
  • درون ظرفی عمق دار، نخست نان های تفت داده شده ریخته شده و بر روی آن 1 لیوان آب گوشت از صافی گذشته بریزید.
  • سیر و ماست را به مواد اضافه نموده، در خاتمه مخلوط گوشت و پیازهای سرخ شده را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب هم زده و در ظرفی مناسب سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای محلی سوتی پلو ؛ غذای سنتی اردبیل را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 13 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tafatton.ir شناسه مطلب: 1225

به "ساج کباب؛ خوشمزه آذربایجانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساج کباب؛ خوشمزه آذربایجانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید