طرز تهیه سس هریسا؛ جذاب و متفاوت

به گزارش تفطن، سس هریسا یکی از سس های تند و جذاب است که معمولا در غذا های آفریقایی از آن استفاده می گردد. سس جذابی که با درست کردن آن می توانیم طعم جدیدی را به غذاهایمان اضافه کنیم.

طرز تهیه سس هریسا؛ جذاب و متفاوت

به گزارش خبرنگاران به نقل از برترین ها

مواد لازم:

  • سیر له شده: 3 حبه
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره سبز: ½ قاشق چای خوری
  • پودر زیره سیاه: 1 قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چای خوری
  • فلفل چیلی قرمز خشک: 10 تا 12 عدد
  • نمک: ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. فلفل چیلی های خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانه های داخل و ساقه اش را بگیرید.

2. بعد از آبکشی فلفل ها آن ها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

3. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

4. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را می توانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 14 دی 1399 بروزرسانی: 14 دی 1399 گردآورنده: tafatton.ir شناسه مطلب: 1659

به "طرز تهیه سس هریسا؛ جذاب و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس هریسا؛ جذاب و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید