مقاله: معروف ترین غذای زمستانی در ترکیه
به گزارش تفطن، سیخ جگر ها را به مدّت پنج دقیقه کباب می نمایند، سپس آن را در لایه های چربی با گوجه خرد شده، پیاز و فلفل می پیچند و دوباره آن را به مدت ده دقیقه کباب می نمایند.

اسماعیل قبلان 52 ساله، از قدیمی ترین فروشندگان جگر در منطقه (سور)، در مصاحبه با آناتول گفت که سی سال است که به این کار مشغول است، و در زمستان مردم بیش از هر زمان دیگری به این غذا روی می آورند.
به گزارش ، پِرده جیگِری از معروفترین کباب هایی است که محلی ها و توریست ها را به خود جذب می نماید.
سپس آن را در بشقاب حاوی پیاز، فلفل کباب شده، لیمو و دوغ به مشتریان عرضه می نمایند.
منبع مقاله: معروف ترین غذای زمستانی در ترکیه
انتشار: 12 آبان 1400
بروزرسانی: 12 آبان 1400
گردآورنده: tafatton.ir
شناسه مطلب: 2145
به "مقاله: معروف ترین غذای زمستانی در ترکیه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "مقاله: معروف ترین غذای زمستانی در ترکیه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید